Z našimi izdelki nastajajo zmagovalne vabe za krape že od leta 1960

Z našimi izdelki nastajajo zmagovalne vabe za krape že od leta 1960

 

Friday, 6th September 2013

Z veseljem delimo z vami informacije o naših vabah za krapolov na osnovi pticje hrane.. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so v Veliki Britaniji razvijali sodobne kuhane vabe, so bili z uporabo sestavin, ki jih je na osnovi pticje hrane, namenjene za krmljenje ptic v kletkah in voljerah, izdelalo podjetje Haith’s®, izdelani prvi specializirani osnovni miksi za vabe za krapolov. Poznamo jih kot »vabe na osnovi pticje hrane« in, ceprav je minilo že veliko casa, še naprej ostajajo med najbolj priljubljenimi vabami za krapolov, ki se trenutno uporabljajo po vsej Evropski uniji.

Dve najvecji prednosti vab na osnovi pticje hrane sta, da so dokaj poceni in obenem zelo lahko prebavljive. So zelo privlacne za krape, zato predstavljajo dobro poslovno naložbo.

Naš najbolj znan atraktor za krape je Robin Red®, ki je s svojimi edinstvenimi lastnosti v teh letih premamil na tisoce krapov. Po vseh teh letih je ohranil svojo ucinkovitost, s cimer se ne more pohvaliti veliko sestavin v sodobnem krapolovu. Originalni Robin Red® je samo eden in proizvaja ga podjetje Haith’s®.

Haith's Baits
Podjetje Haith’s® pa ima v svoji ponudbi še veliko vec kot samo Robin Red®: naša preverjena in preizkušena ponudba vab na osnovi pticje hrane vkljucuje legendarne izdelke, kot so Nectarblend™, Ready Mix™, PTX™, Red Band® Pigeon Conditioner, SBF™ Mix in Prosecto Insectivorous™, s katerimi boste zagotovo izboljšali svoje osnovne mikse. Vse naše vabe na osnovi pticje hrane so izdelane iz svežih sestavin. Proizvodnja poteka vsak dan v naših prostorih, zato se lahko pohvalimo s stalno razpoložljivostjo naših izdelkov, ki je vodilna na trgu.

Lastnik in direktor podjetja Haith’s® je David Haith, vnuk Johna »Teda« Haitha, ki je leta 1937 ustanovil podjetje. Naši recepti, miksi in znanje so edinstveni: nihce v Evropi nima pri mešanju vab na osnovi visokokakovostne pticje hrane za proizvajalce vab toliko izkušenj kot podjetje Haith’s.



Predstavitev podjetja Haith’s® Baits

V centru za pticjo hrano podjetja Haith’s® raziskujemo in razvijamo najobsežnejšo ponudbo vab na osnovi pticje hrane za krapolov v Veliki Britaniji. Naš kompleks namenske tovarne in pisarn predstavlja kakovostno mesto za raziskovanje. Posodobili smo tudi vse stroje, zato imamo zdaj higienicno tovarno pticje hrane, ki je vodilna na trgu.

Bistvo uspeha podjetja Haith’s® sta predanost nadzorovanju kakovosti in program za preizkušanje pticje hrane:

• pri nadzorovanju kakovosti naših izdelkov sodeluje strokovnjak, ki opravlja laboratorijske raziskave,
• osredotocamo se na zdravje, blaginjo in ohranjanje okolja,
• naša semena so ocišcena skladno z najvišjimi standardi (SUPERCLEAN™),
• surovine kupujemo samo pri priznanih dobaviteljih,
• razmerja sestavin v receptih za mikse so stalna.

Izdelki – zaupanja vredne vabe na osnovi pticje hrane že od leta 1960

Zakaj ne bi vsak ribic imel dostopa do visokokakovostne in hranljive vabe? Specializirani smo za pticjo hrano in proizvajamo raznovrstne vabe na osnovi pticje hrane. Zavedamo se, kako pomembni sta sprejemljivost in okusnost, zato si prizadevamo, da so naše hrane cim bolj raznolike.

Skoraj vsi izdelki iz naše ponudbe se lahko uporabljajo kot kuhane vabe (sestavine za bojlije), nekatere od njih pa je treba prej zmleti v droben prah. Nekatere najboljše kuhane vabe, razvite doslej, vsebujejo številne naše pticje hrane. Veliko vrhunskih proizvajalcev vab v Veliki Britaniji in celinski Evropi izpopolnjuje svoje osnovne mikse z našimi sestavinami, od katerih so najbolj priljubljeni Robin Red®, Nectarblend™, PTX™, Prosecto Insectivorous™, Red Factor™, SBF Mix™ in jajcni biskvit.

Robin Red

Vabe na osnovi visokokakovostne pticje hrane delujejo

Vabe na osnovi pticje hrane so zelo okusne za krape. Manj znano dejstvo pa je, da je vecina vab na osnovi pticje hrane tako uspešnih zaradi visoke vsebnosti mašcob in veliko mašcob pomeni veliko energije. Posebej v poletnih mesecih, ko je presnova krapov najhitrejša, je lahko prebavljiv vir energije zelo pomemben, zato so pticje hrane najucinkovitejše poleti.

Kuhane vabe (bojliji) na osnovi visokokakovostne pticje hrane so ponavadi skoraj takoj uspešne, brez potrebe po obsežnem predhodnem krmljenju. Miksi na osnovi visokokakovostne pticje hrane torej delujejo in nihce v Evropi nima pri mešanju vab na osnovi visokokakovostne pticje hrane za proizvajalce vab toliko izkušenj kot podjetje Haith’s.

So edinstveni in na voljo v razlicnih teksturah/barvah...

Haith's Bait Range
Proizvajamo manj CO2-ja, ker se vse dogaja pod eno streho

Ce kupujete neposredno pri podjetju Haith’s®, se v okolje sprosti manj CO2-ja, ker se vse dogaja pod eno streho – sami prevzamemo surovine, jih ocistimo, zmešamo in zapakiramo hrano. Številna druga podjetja pa izdelke preprosto kupijo v tovarni in jih odpošiljajo iz locenega skladišca. Ce je le mogoce, odpadne materiale recikliramo.

Haith’s® PROFORMULA

Z veseljem oznanjamo novo storitev PROFORMULA – vabo na osnovi pticje hrane/osnovni miks zmešamo glede na vaše zahteve. Mi smo strokovnjaki za proizvodnjo pticje hrane, vi ste pa strokovnjaki za proizvodnjo vab za krape, zato bomo zmešali miks na osnovi vašega posebnega in edinstvenega recepta..

Zanesljivo oskrbovanje z zalogami

Razpoložljivost zalog je pomembna za vsa podjetja. Ker smo tudi proizvajalec, se zavedamo, da prevec zalog na policah zmanjšuje denarni tok, v primeru pomanjkanja pa se lahko zgodi, da mora proizvajalec ustaviti proizvodno linijo. Zato imamo pri podjetju Haith’s vedno pod eno streho na zalogi veliko kolicino surovin, kar nam omogoca, da vsak dan proizvajamo sveže pakete vab na osnovi pticje hrane, ki jih odpošiljamo po vsej Evropi.

Zanesljiva dostava

Odlicno sodelujemo z mednarodnimi prevozniškimi podjetji, ki razvažajo izdelke po vsem svetu. Verjetno vam lahko zagotovimo prihranke pri stroških prevoza, z veseljem pa bomo sodelovali tudi z vašim prevozniškim podjetjem.

Listina o storitvah za stranke

Naši specializirani svetovalci za mednarodno prodajo vam bodo pomagali zagotoviti kar najvišjo donosnost naložbe v surovine. Ne bodo dopustili, da bi bilo zagotavljanje storitev okrnjeno zaradi jezikovne pregrade, za pomoc pri izpolnjevanju te obljube pa smo sestavili tudi listino o storitvah za stranke:

• neposredna telefonska linija za izvozno prodajo: +44 (0)1472 254 589
• ne obljubljamo nemogocega
• vedno prisluhnemo strankam,
• hitro se odzivamo na vprašanja
• vedno smo pripravljeni pomagati
• vedno smo pripravljeni pomagati

PODATKI ZA STIK::

Simon King –mednarodni razvoj
E - simon.king@haiths.com
SKYPE: haiths1937

Ce želite izvedeti vec o podjetju Haith’s® Baits:

Sledite nam na Twitterju @RobinRedTM

Obišcite spletno stran: www.haiths.com/haiths-baits/

Haith’s® Baits
The Bird Food Centre
Genesis Way
Europarc
Grimsby
DN37 9TU
UK

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.