Skip to content

Expertly Crafted Bird Food: Delivered *FREE to Your Nest Over £35

Use GOFISHFOR10LESS for 10% off fishing!

Free Click & Collect

Dar Haith’s® va poate oferi mult mai multe pe lânga Robin Red®

Avem placerea de a va oferi azi informatii privind nadele noastre din hrana pentru pasari, destinate pescuirii crapului.

 

În anii '60, când au început sa fie dezvoltate nadele fierte moderne în Marea Britanie, primele amestecuri speciale de baza folosite ca nada pentru pescuirea crapului erau produse folosind ingrediente de hrana pentru pasari Haith’s®, destinate hranirii pasarilor din cotete si crescatorii. Acestea au ajuns pâna la urma cunoscute sub denumirea „nada din hrana pentru pasari” si - odata cu trecerea timpului - au ramas unele dintre cele mai populare nade pentru pescuirea crapului din prezent, în Europa..

Cea mai faimoasa momeala pentru crap dezvoltata de noi este Robin Red®, iar proprietatile sale unice au tentat practic mii de crapi de-a lungul anilor. Aceasta momeala si-a dovedit viabilitatea, iar acesta este un ingredient rar în pescuitul crapului în ziua de azi. Exista doar o singura nada Robin Red® originala si aceea este produsa de Haith’s®..

Dar Haith’s® va poate oferi mult mai multe pe lânga Robin Red®: gama noastra de nade din hrana pentru pasari, testata în timp, include produse legendare, precum Nectarblend™ FF, Ready Mix™ FF, PTX™ FF, si Prosecto™ FF, toate acestea asteptând sa adauge valoare amestecurilor dumneavoastra de baza. Toate nadele noastre din hrana pentru pasari sunt produse zilnic în unitatile noastre, pentru a fi proaspete si garantam continuitatea produsului nostru ca lider de piata.

De a Robin Red®-en kívül rengeteg más terméket kínál a Haith’s®: bevált termékeinkbol álló választékban olyan legendás termékek is megtalálhatók, mint a Nectarblend™ FF, a Ready Mix™ FF, a PTX™ FF és a Prosecto™ FF, amelyek mind arra várnak, hogy újabb értékes összetevovel egészítsék ki az Ön alapkeverékét. Madáreledel csalijaink frissen, naponta készülnek üzemeinkben, és ezenkívül garantáljuk, hogy termékeink folyamatosan piacvezetok. 

Haith’s® este detinuta si administrata de David Haith - stranepotul lui John “Ted” Haith care a fondat compania în 1937. Retetele, amestecurile si cunostintele noastre sunt unice: nimeni din Europa nu detine experienta Haith’s atunci când este vorba de a amesteca nade din hrana pentru pasari de buna calitate pentru producatorii de nade.

Despre Haith’s® Baits®

Centrul nostru de hrana pentru pasari Haith’s® este locul în care cercetam si dezvoltam cea mai completa gama de nade din hrana pentru pasari destinate pescuitului de crap, din Marea Britanie. Fabrica noastra specializata, cu birouri integrate, ne-a creat un spatiu de cercetare de calitate si ne-a permis sa ne modernizam echipamentele astfel încât sa detinem în prezent o fabrica igienica destinata productiei de hrana pentru pasari, unica pe aceasta piata.

Principiul de baza al Haith’s® este angajamentul fata de controlul calitatii si un regim de testare a hranei pentru pasari: 

• un expert ajuta la coordonarea controlului calitatii produselor noastre utilizând investigatii de laborator
• ne concentram pe sanatate, bunastare si conservare
• semintele noastre sunt SUPERCLEAN™
• achizitionam doar materii prime din surse cu reputatie
• amestecurile respecta retetele

Produse – Nade de încredere produse din hrana pentru pasari înca din anii '60

Sunteti de acord ca fiecare pescar trebuie sa aiba acces la nada nutritiva, de înalta calitate? Suntem specializati în hrana pentru pasari si adaugam varietate nadelor noastre din hrana pentru pasari deoarece stim cât de importante sunt acceptabilitatea si pasabilitatea, precum si asigurarea unor diete cât mai variate posibil.

Robin Red
Practic, toata gama noastra poate fi utilizata ca nada fiarta (Ingrediente fierte), desi este posibil ca unele ingrediente sa trebuiasca a fi transformate mai întâi într-o pulbere fina. Unele dintre cele mai bune nade fierte create vreodata cuprind un numar considerabil din produsele noastre de hrana pentru pasari – fara îndoiala, un numar mare de firme de top în productia de nada, din Marea Britanie si Europa Continentala utilizeaza ingredientele noastre pentru a-si îmbunatati amestecurile de baza, cele mai populare fiind Robin Red®, Nectarblend™ FF, PTX™ FF, Prosecto™ FF si Red Factor™ FF.

Nadele din hrana pentru pasari de buna calitate sunt extrem de eficiente

Crapul gaseste nada din hrana pentru pasari ca fiind extrem de gustoasa, dar un lucru mai putin cunoscut este faptul ca o cheie a succesului majoritatii nadelor din hrana pentru pasari este continutul lor ridicat de grasimi, iar un nivel ridicat de grasimi înseamna mai multa energie. În special pe timpul lunilor de vara, când ritmul metabolic al crapului este la valori maxime, o sursa de energie imediat convertibila este extrem de importanta, acesta fiind motivul pentru care eficienta hranei pentru pasari este maxima în timpul verii.

Eficienta nadelor fierte (fierturi) bazate pe hrana pentru pasari de buna calitate este, de obicei, aproape instantanee, fara a fi necesare campanii extins de pre-momire. Deci amestecurile obtinute din hrana pentru pasari chiar sunt eficiente si nimeni din Europa nu detine experienta Haith’s atunci când este vorba de a amesteca nade din hrana pentru pasari de buna calitate pentru producatorii de nade.

Sunt unice si sunt oferite cu diverse texturi/culori..
 
Fishing Baits

Productia noastra este ecologica, deoarece totul se afla sub un singur acoperis

A achizitiona direct de la Haith’s® înseamna, de obicei, mai putin CO2 eliberat în mediu, deoarece preluam materiile prime, curatam, amestecam si ambalam hrana chiar noi, sub un singur acoperis - multe alte companii si organizatii pur si simplu cumpara de la o fabrica si trimit hrana dintr-un depozit separat. Atunci când este posibil reciclam materialele reziduale.

Stocuri constante de materii prime

Disponibilitatea stocurilor este importanta pentru toate companiile. Deoarece suntem, la rândul nostru, producator, întelegem faptul ca stocurile în exces pe rafturi reduc fluxul financiar, în timp ce stocurile prea reduse pot bloca liniile de productie ale unui producator. Acesta este motivul pentru care, la Haith’s, detinem permanent stocuri de materii prime sub un singur acoperis, ceea ce ne permite sa producem loturi de nada din hrana pentru pasari proaspata si sa le livram zilnic în întreaga Europa. 

Livrari fiabile

Am consolidat relatii trainice cu societati de transport international care efectueaza livrari pe întregul glob. Deci va putem ajuta sa faceti economii în ceea ce priveste cheltuielile de transport.

Carta de Servicii Clienti

Echipa noastra de consilieri în vânzari internationale este pregatita sa va ajute sa maximizati profitul investitiei în materii prime. Barierele lingvistice nu reprezinta un impediment în furnizarea unor servicii de calitate si, de asemenea, dispunem de o Carta de Servicii Clienti care ne ajuta la îndeplinirea acestei promisiuni:
• o linie telefonica directa destinata exporturilor: +44 (0)1472 357515
• nu vom promite niciodata ceea ce nu putem livra
• ascultam toate parerile clientilor nostri
• raspundem rapid solicitarilor
• va vom sta permanent la dispozitie
• vom depune toate eforturile pentru a va ajuta

Haith's Trade - Gemma Saunders

Haiths the Bird Food Centre
Bolingbroke Rd
Fairfield Industrial Estate
Louth
Lincs, UK
LN11 0WA                                                                         

Monday to Friday - 8:00am to 4:30pm                                  
T: +44 (0)1507 311709              
E: trade@haiths.com

 Gemma Saunders - Export & Customer Services Manager
"I'm here to help." - Gemma Saunders