Skip to content

FREE Delivery - Orders Over £35*

Read Our Reviews - See What Customers Are Saying

GROOTHANDEL - AASFABRIKANTEN: Robin Red

Haith's Baits Factory

Aasfabrikanten worden gestimuleerd een handelsrekening te openen om te profiteren van:

 
- Handelsprijzen
- Een gratis vermelding als “Goedgekeurd Aasbedrijf” en link naar uw website
- Een speciale internationale handelsadviseur
- Gebruik van een exclusief Robin Red logo en licentienummer
- Het gebruik van logo’s van Haith’s (m.u.v. het Haith’s logo)

Open a trade account today

Onze groothandelsklanten zijn voornamelijk Europese visaasfabrikanten; bedrijven die hun assortiment visaas willen uitbreiden door een merk (Haith’s) op te nemendat door Europese vissers wordt vertrouwd. Onze ingrediënten voor vogelvoeraas worden volgens de hoogste normen geproduceerd en elke partij kan worden getraceerd en is onderworpen aan een grondige kwaliteitscontrole.

Als u een aasbedrijf vertegenwoordigt dat alleen kwalitatief hoogstaande ingrediënten in het aas verwerkt, horen wij graag van u en nodigen wij u uit vandaag nog contact met ons op te nemen.

Het openen van een handelsrekening kan een belangrijke zakelijke verbetering voor u met zich meebrengen. Hieronder volgt een aantal fantastische nieuwe aanwinsten op ons assortiment ingrediënten voor karperaas:

Profiteer van onze publiciteit
 
In de afgelopen tien jaar hebben we een aantal nieuwe en opwindende aasingrediënten op de markt gebracht die de aandacht van sportvissers en de media hebben getrokken. We staan bekend om onze kwaliteit, en die goede publiciteit kan u helpen uw aas op nieuwe markten af te zetten.
Over de ingrediënten voor visaas van Haith’s

In de jaren zestig, toen in het Verenigd Koninkrijk modern gekookt aas werd ontwikkeld, werden de eerste specialistische basismixen voor karpervissen gevormd met gebruik van het vogelvoer van Haith’s dat bestemd was voor vogels in kooien en volières. Deze azen werden uiteindelijk “vogelvoerazen” genoemd en hoewel er heel wat tijd is verstreken, blijven ze een van de meest populaire azen die momenteel in de EU worden gebruikt.
 
Vogelvoerazen hebben het dubbele voordeel dat ze relatief goedkoop en toch goed verteerbaar zijn; karpers vinden ze zeer aantrekkelijk, waardoor ze een goede commerciële investering zijn.
 
Onze beroemdste karperlokker is Robin Red en de unieke eigenschappen ervan hebben letterlijk duizenden karpers door de jaren heen aangetrokken. Het heeft de tand des tijds doorstaan en dat komt in de hedendaagse karpervisserij zelden voor. De enige echte Robin's komen van Haith's.

Robin Red
Maar Robin Red is zeker niet het enige product van Haith’s– ons veelbeproefd assortiment vogelvoerazen omvat legendarische producten zoals Nectarblend™ FF, Ready Mix™ FF, PTX™ FF, en Prosecto™ FF  die alle waarde aan uw basismixen kunnen toevoegen. Al onze vogelvoerazen worden dagelijks vers in ons bedrijf gemaakt en we garanderen dat ons product qua continuïteit een markteider is.
 
Het meest uitgebreide assortiment ingrediënten voor vogelvoerazenvoor de karpervisserij in de EU wordt onderzocht en ontwikkeld in het Bird Food Centre van Haith’s. Onze speciaal op onze activiteiten afgestemde fabriek bevat niet alleen onze kantoren, maar ook een onderzoeksruimte van wereldformaat, en heeft ons bovendien de mogelijkheid geboden om ons machinepark te moderniseren zodat we nu over een productiefaciliteit beschikken die tot de top van de industrie behoort.
 
Factory

Wij specialiseren ons in kwalitatief hoogstaande ingrediënten en bieden een ongeëvenaarde variatie in onze vogelvoerazen omdat we weten dat het belangrijk is om rekening te houden met acceptatie en eetbaarheid en om ervoor te zorgen dat de ingrediënten zo gevarieerd als mogelijk zijn.
 
Bijna ons hele assortiment kan als gekookt aas (boilie-ingrediënten) worden gebruikt, hoewel sommige producten wellicht eerst tot een fijn poeder moeten worden vermalen. Een aantal van de beste boilies die ooit zijn samengesteld, bestaat uit een aanzienlijk aantal van onze vogelvoeren – zo gebruiken vele van de beste aasbedrijven in de EU onze ingrediënten om hun basismixen te verrijken en de meest populaire daarvoor zijn Robin Red.

Fishing bait

Locatie
 
Wij zijn gevestigd op het Europarc, Grimsby, North East Lincolnshire (de oostkust van Groot-Brittannië) aan de zuidkant van de Riviermond van de Humber, meteen onder de stad Hull, wat betekent dat wij ons op de ideale locatie bevinden om goederen snel naar elke locatie in de EU te versturen.
Betrouwbare voorraadvoering
 
Storage Haith's Baits

Betrouwbare levering

We hebben goede relaties opgebouwd met internationale transportbedrijven die wereldwijd bezorgen. Het is waarschijnlijk dat we u geld op verzendkosten kunnen besparen.

Klantenservicecharter

Onze speciale internationale adviseurs voor groothandelsklanten staan klaar om u te helpen het rendement op uw investering in grondstoffen te optimaliseren. De taalbarrière staat hierbij een goede service niet in de weg, en onze klantenservicecharter helpt hen deze toezegging na te komen:

- Een directe exportverkooplijn: +44 (0)1472 254 589
- We beloven niets dat we niet kunnen leveren
- We luisteren naar wat klanten te zeggen hebben
- We handelen vragen snel af
- We zijn u te allen tijde behulpzaam
- Wij doen net dat beetje extra om u te helpen

Als u een visaas bedrijf dat is toegewijd aan met inbegrip van hoogwaardige ingrediënten in zijn aas te vertegenwoordigen , willen we graag van u horen en wij nodigen u uit om in contact te komen met ons vandaag.

Haith's Trade - Gemma Saunders

Haith's the Bird Food Centre
Bolingbroke Rd
Fairfield Industrial Estate
Louth
Lincs, UK
LN11 0WA                                                                         

Monday to Friday - 8:00am to 4:30pm                                  
T: +44 (0)1507 311709              
E: trade@haiths.com

Gemma Saunders - Export & Customer Services Manager    

"I'm here to help." - Gemma Saunders