Skip to content

FREE Delivery - Orders Over £35*

Read Our Reviews - See What Customers Are Saying

KERESKEDOK – CSALI GYÁRTÓK: Robin Red

Haith's Factory

Haith's Trade - Gemma Saunders

Haiths the Bird Food Centre
Bolingbroke Rd
Fairfield Industrial Estate
Louth
Lincs, UK
LN11 0WA                                                                         

Monday to Friday - 8:00am to 4:30pm                                  
T: +44 (0)1507 311709              
E: trade@haiths.com

Gemma Saunders - Export & Customer Services Manager
    
"I'm here to help." - Gemma Saunders
A csali gyártókat ösztönözzük, nyissanak kereskedelmi számlát, hogy igénybe vehessék a kedvezményeket:

- Nagykereskedelmi árak
- Az igazolt csali gyártó cégek („Approved Bait Firm”) listájára való ingyenes felvétel és link az Ön  weboldalára
- Kijelölt nemzetközi kereskedelmi tanácsadó
- Az exkluzív Robin Red logó és licenc használata
- A Haith’s logóinak használata (kivéve a Haith’s logót)

Open an account today

A kereskedelmi ügyfeleink foleg olyan európai horgász csali gyártók; amelyek a horgász csali termékskálájukat az európai horgászok által kedvelt márkával (Haith’s) kívánják bovíteni. A madáreledel csali alkotóelemei a legszigorúbb szabványok szerint készülnek, és mindegyik tétel nyomon követheto és megfelel a szigorú minoségellenorzési (QC) követelményeknek.

Ha Ön olyan csali céget képvisel, amely elkötelezett a mellett, hogy kiváló minoségu alkotóelemeket vesz fel a csalijaiba, szeretnénk hallani a véleményét, és kérjük, hogy még ma vegye fel velünk.

A kereskedelmi számla megnyitása nagyon jelentosen megváltoztathajta az üzleti tevékenységét; itt ismertetünk néhányat a ponty csali alkotóelemeink skálájába felvett izgalmas újabb adalékainkból:

Váltsa elonyére a jó hírünket

Az elmúlt tíz évben bevezetett számos új és izgalmas csali alkotóelemünk keltette fel a horgászok és a média figyelmét. A minoség és a jó sajtó révén szerzett jó hírnevünk segíthet Önnek is, hogy a csalijai új piacokat szerezzenek. 
 
A Haith’s horgász csali alkotóelemei

A 60-as években, amikor a modern fott csalikat kifejlesztették az Egyesült Királyságban, az elso speciális ponty horgász csali keveréket a Haith’s kalitkában tartott és repülo madarak számára szolgáló madáreledele alkotóelemeivel készítették. Ezek végül „madáreledel csali” néven váltak ismertté, és – bár sok ido eltelt – még mindig ezek képezik az egész EU-ban használatos egyik legnépszerubb pontyhorgász csalit.

A madáreledel csalinak kettos elonye van, viszonylag olcsó és mégis kiválóan emésztheto; ezért nagyon vonzó a pontyhorgászok számára, s ezért ez jó kereskedelmi befektetésnek számít.

A másik híres ponty csalink a Robin Red, és az egyéni jellemzoi szó szerint ezerszámra vonzzák a pontyokat évek óta. Kiállta az ido próbáját, és ez a mai pontyhorgászatban ritka. Az egyetlen valódi Robin Haithsb?l származik.

Robin Red
De sok más is van a Haith’s-nál, nem csak a Robin Red – a madáreledel csalijaink kipróbált és bevált skálájába olyan legendás termékek tartoznak, mint a Nectarblend™ FF, Ready Mix™ FF, PTX™ FF, és a Prosecto™ FF, mind hozzáadott értékkel egészíti ki az Ön alapkeverékeit. Minden madáreledel csalink frissen készül, naponta a telephelyeinken, és garantáljuk, hogy a termékállandóságunk piacvezeto.

A Haith’s madáreledel központja az a hely, ahol kutatjuk és fejlesztjük a pontyhorgászok számára szolgáló madáreledel csaliknak az EU-ban legátfogóbb termékcsaládját. A célirányosan épült üzemünk a hozzá tartozó irodákkal minoségi kutatóhelyet teremtett, és lehetové tette számunkra a gépeink korszerusítését úgy, hogy ma már piacvezeto, higiénikus üzemünk van.
 
Haith's Baits

A kiváló minoségu alkotóelemekre szakosodunk, és madáreledel csalijaink terén példátlan változatosságot biztosítunk, mert tudjuk, mennyire fontos az elfogadhatóság és ízletesség, és a leheto legváltozatosabb alkotóelemeket kívánjuk biztosítani.

Tulajdonképpen a teljes termékskálánk használható fott csaliként (fott alkotóelemek), bár egyeseket elobb por állagúra kell átalakítani. Minden idok legjobb fott csalijai alkotják számos madáreledelünket – valóban, az EU-ban a legjobb csali cégek zöme a mi alkotóelemeinket használja az alapkeverékeik javítására, a legnépszerubb a Robin Red.

Fishing bait range
Helyünk

Telephelyeink vannak több helyen, Europarc, Grimsby, North East Lincolnshire (Nagy Britannia keleti partja) a Humber Estuary deli oldalán, közvetlenül Hull város mellett, ami azt jelenti, hogy ideális helyzetben vagyunk az áruinknak az egész EU-ba való gyors szállítására.
 
Europarc Grimsby

Megbízható készletezés
 
Reliable stock storage

Megbízható szállítások

Jó kapcsolatokat építettünk ki az egész világon fuvarozási tevékenységet kifejto nemzetközi szállítmányozókkal. Ezzel minden bizonnyal pénzt takaríthatunk meg Önöknek a fuvarozási díjon.

Ügyfélszolgálati charta

- A közvetlen exportértékesítés telefonszáma: 
- Nem ígérünk olyat, amit nem tudunk teljesíteni
- Odafigyelünk arra, amit az ügyfél mond
- Gyorsan feldolgozzuk a kéréseket
- Mindig segítokészek vagyunk
- Megteszünk még egy mérföldet, hogy segítsünk
 
Ha jelentenek csaliként cég , ami elkötelezett beleértve a magas színvonalú alapanyagokból készült csali , szeretnénk hallani , és kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot velünk még ma.